Tumblelog by Soup.io
Newer posts are loading.
You are at the newest post.
Click here to check if anything new just came in.
edwinzhtp

Jag Vred Och Vända På Mig, Både Thomas Och Mats Fick Anstränga Sig För Att Hålla Mig På Plats.


Emma gick fram till Anton. De somnade båda två nästan direkt.
Emma hade blivit alldeles utom sig när Anton hade berättat detta. Frågade han lite försiktigt. Hans mamma och pappa var skilda sen en tid tillbaka, och nu hade hans mamma hittat en ny kille som bodde i Göteborg. Nu satt Anton bakom henne och masserade hennes axlar och rygg. Nu njöt hon ännu mer.Välkammad och ännu snyggare än vad han hade varit på bilderna han hade skickat.

Poliserna Del I av III

Mats var snabbt där med sin kuk och mitt skrik blev bra ett gurglande läte. Jag vred och vända på mig, både Thomas och Mats fick anstränga sig för att hålla mig på plats. Han kunde känna sin kuk igenom min hals med fingertopparna. Det smärtade i kinden när han fixerade pistolen mellan kindtänderna längst in i munnen. Jag särade kraftigt på benen. Jag blev rädd och ställde mig upp på knäna och började knäppa upp den första knappen i gylfen. Gjorde att mitt rövhål återigen fick en chock och smärtade brutalt. Thomas tog av sig på underkroppen.- Jävlar, jag trodde inte att du skulle komma!

Köket var tomt.

Efter att han sagt det så tog han tag om min nacke och drog mig till honom i en intensiv kyss.
- Du får gärna komma. Jag hade antagit att han hade en rätt stor sak efter att ha sett konturen, men den var ju ett jävla monster till kuk! Så hon skulle gå omvårdnad.
- Vadå? ", medans Sofias sa "Om du sårar Martin då jävlar ska du veta!

Don't be the product, buy the product!

Schweinderl