Tumblelog by Soup.io
Newer posts are loading.
You are at the newest post.
Click here to check if anything new just came in.
edwinzhtp

Vi Gick Under Tystnad Tillbaka Till Huset Och Till Våra Respektive Sovrum.

Med ytterst långsamma rörelser gled jag in och ut ur henne. Till min stora förvåning var min flickvän inte bestört utan svarade att hon istället skulle ta första tåg morgonen efter. Jag lyfte upp hennes ben och vilade dem mot mina axlar för att komma in ännu djupare. Jag blev otroligt upphetsad samtidigt som jag kände någon form av skam i att känna lust av att någon rörde vid min anus. Själv bodde jag i Skåne den sommaren och våra träffar var därför begränsade till helgerna. Jag gjorde inga ansatser till att stoppa henne utan fortsatte att onanera. Hon stirrade på den i några sekunder innan hon hastigt rusade ut rummet och in på sitt eget sovrum. Hon tryckte underlivet allt hårdare mot mitt ansikte och plötsligt kom hon. Jag log som svar och drog min hala lem längs hennes stjärtskåra innan jag lät begrava mitt ollon i hennes anal. Vi gick under tystnad tillbaka till huset och till våra respektive sovrum. För att inte skapa en genant situation dök jag åter ned i vattnet.

Charlotte

Det känns helt fel men ändå så skönt och hon bemöter hans kyssar med att sära mer och mer på benen. För att få dem över hennes fötter avlägsnar han de höga stövlarna hon har på sig och för sedan trosorna till sitt ansikte.Aldrig har han varit den som blivit beordrad och känslan är inte helt bekväm men han låter sig kuvas och hon tar hans hand och för honom till soffan i vardagsrummet och sätter sig ner.Och jag blir så glad när jag ser att andra kan få samma känslor som jag åt mina fantasier.

Han får inte fram ett ljud. Han ber henne sätta sig igen och ställer sig själv upp och drar av sig sina egna byxor och kalsonger i ett svep. Med van hand styr han in sin penis i hennes slida och med kraft stöter han in den med hela sin längd djupt inne i henne så det nästan svartnar för ögonen.

Han sög på hennes bröstvårtor, de blev styva och han kände hur han ville glida in i henne och jucka loss.

Han drog av henne täcket och smålog då han såg att hon sov i bara trosor.Därför smekte och kysste han henne lätt på mun. Han lät tungan och händerna glida ner mot magen och ner till den rakade musen. Han drog ut den igen och förde sen in den till roten. tänkte han tyst.
Han öppnade sovrumsdörren och gick fram till henne, han putta lite lätt på henne, men inget svar.
Han smekte över hennes bröst och lät tungan slicka hennes bröstvårtor styva. Hon log och fuktade sina läppar, drog honom till sig och de kysstes intensivt…


Hon kändes varm o blöt.

Den sadistiska sjuksköterskan

Nehej. Det var helt omöjligt.

./.
Kuken stod som en flaggstång, eller den snarare låg längs magen, så kåt var han.
Hon klev upp på sängen, ställde sig med fötterna vid hans öron.

Don't be the product, buy the product!

Schweinderl