Tumblelog by Soup.io
Newer posts are loading.
You are at the newest post.
Click here to check if anything new just came in.
edwinzhtp

En Stor Dag I Alla Ungdomars Liv Är När De Blir Myndiga.

Tessie la sig ner och kysste mig. Tessie släppte min kuk och drog av sina trosor.
- Självklart! Det är väl en självklarhet.
Jag föll ihop över henne och vi kysstes länge.
- Snälla… Följ med upp. Tessie öppnade dörren och gick in i hallen. Jag vet att jag inte borde titta på henne. Jag lät mitt långfinger sakta glida in i hennes fitta. Efter några minuter kom Therese i en jätteorgasm.
- Ja gör det.

Eva svarade med att lägga sin hand över hans och trycka till. Man kunde se den enorma bågformade duken ur nästan alla perspektiv.

Linus hjälpte henne av med den svarta, regnfuktiga kappan i lammnappa och konstaterade att hon inunder var lika elegant och välvårdat klädd som vanligt. Prövande satte han sitt långfinger mot hennes anus och stötte till.

Och den blev en uppvisning!

– Jo… av erfarenhet förstår jag nog att du kan. Så plötsligt fick även hon sin orgasm.

Som på en given signal lämnade plötsligt Sara hans värkande lem med sina händer och mun och rullade bak en bit, samtidigt som Eva drog bort sitt ben under honom, kröp över honom och la sig på rygg bredvid systern.

– Jag vill ha dig, viskade han, jag måste få dig nu… kan vi inte gå hem till dig?Hon har alltid upplevt honom som en het älskare.
Kyssande fortsätter hon ner över hans kropp. Då kommer hon på att hon måste tacka dem för presenterna. Då böjer hon sig fram och de kysser och kramar varann. Han biter henne försiktigt i öronen. För att göra det skönare för henne gör han små korta juck. Han lyfter blicken och ser in i hennes ögon och viskar:
- Fan Åsa vad jag älskar dig. Över ansikte, bröst och mage. En stor dag i alla ungdomars liv är när de blir myndiga.

Sommaren med Simon - del 8:2 (8)Helt enligt regelboken…catch-as-caatch-can, en viss form av professionell fribrottning, där det är tillåtet med vilka grepp som helst….Så nu tog jag ett grepp och drog av den helt och hade den väl kommit över ollonet, så låstes den liksom av kanten på dess ovansida.

Plötsligt ropade Simon, hallå där, jävla paparazzi, kom fram ur buskarna så kan ni ta era närbilder nu….Så tog han tuben med glidmedel och sa

Thomas, är du beredd att bli påsatt av världens kåtaste gymnasist, din elev- men du, för att det ska vara fair play, får du chansen att lägga in ditt veto, vad säger du

Kör, sa jag, men ta det försiktigt i portgången….

Simon, viskade jag, jag hade blivit besviken om du inte hade….ja du vet…jag vill lika mycket som du….ta mig…ta mig i häcken……..

Jo, det här kan i värsta fall sluta med en fullbordad våldtäkt…..

Men antagligen har han rätt, tänkte jag.Högerhanden runt kuken höll han just nu stilla men med ett finger retade han ollonet just vid urinröret, där tydligen den klara vätskan kom ganska rikligt, han strök ut den över ollonet vartefter den kom, så skulle jag ha tagit honom nu skulle det kanske ha gått helt utan annat glidmedel.Dina armar räcker till, sa han, massera in ryggen på mig.

Don't be the product, buy the product!

Schweinderl