Tumblelog by Soup.io
Newer posts are loading.
You are at the newest post.
Click here to check if anything new just came in.
edwinzhtp

Den Stannande Kvar Där Och Sakta Började Den Röra Sig Runt, Runt.

Tänker slaven lyda idag?

Jag förde glaset till mina läppar, lutade huvudet tillbaka och svepte i mig allt i ett enda drag.

– Eftersom drinkarna inte riktigt räckte till alla och slaven blev så kåt igår när jag sa att han skulle bli tvungen att slicka i sig sin egen säd om han kom, så tänkte jag att han som en del i sitt straff skulle få ordna sin egen drink idag.

– Mistress känner du sen igår, bredvid Mistress sitter Madame Eva.
Klockan var knappt sju, alltså en dryg halvtimme kvar tills jag skulle gå ner för trappan. Jag ska göra mitt absolut bästa för att göra Härskarinnan nöjd med sin slav, sa jag och slog ner blicken i golvet.

ÖVERKLASSFITTAN. Del 4.


– Håll käften sa jag, och ta ner händerna!
– Har du fått nog?
– Javisst!


Lördag morgon.Jag skall inte göra något mer med frun. Svisch!
– Det där var inte hårt, det var bara en lätt kamratlig kram.Och jag njöt av att smiska Lisas lilla putröv i natt också. Sedan skall hon själv få gå och hämta mattpiskaren.
– Ja, snälla söta Göte, jag gör allt som du vill.Men både gumman och Lisa kan ju behöva lite smisk då och då, så kanske, man vet ju aldrig.Sätt fart!Smack!

Den var så hård, spikrak. Jag sa att den var stor, fast det var minst sagt en sanning med modifikation. Han knådade, smekte och kände på den länge och jag såg på tältet i hans kalsonger att han fått fatt på någon han verkligen gillade.Tomas var så gullig, alltid lika artig, höll upp dörren när jag kom med händerna fulla i korridoren och var som en riktig liten gentleman. Helt emot mitt förnuft, etik och moral, förförde jag honom. Jag tror anledningen både var att lättare kunna förföra honom och kanske också för mig själv.

Snabbare än vanligt blev jag upphetsad igen, jag var på väg att sätta mig på hans ansikte igen, men hejdade mig. Han fyllde min fitta med sin säd. Sakta började jag dra min hand uppåt och nedåt och hans förhud följde med. – Känns det bra så här, hårdare, lösare? Skillnaden mellan 30 och 15 skulle vara lika stor, även om jag så skulle sätta på mig ”skejtarkläder”.Jag lugnade honom genom att säga precis som det var: - Jag ska ta av mig mina kläder framför dig och jag vill att du ser på.

– Jag gillar den, sa jag till slut. – Får jag känna på den? För att höja min egen stimulans satte jag igång att pulla mig själv.

Sedan vände jag mig om mot honom igen.

Lollo, för 13 år sedan - del 2

Han log mot mig, jag log tillbaka också nickade jag sakta jakande. Jag brann, kokade och ville ha så mycket jag kunde få, av allting! Fittan var nu så svullen, så blöt att han skulle kunnat trycka in vad som helst utan minsta motstånd. Han kysste mig på pannan och sa något om mina små bröstvårtor, min lilla kropp och min rakade fitta. Han satt lutad tillbaka med benen brett isär och den tjocka magen gungade rytmiskt i samma takt som han runkade. Stora, blöta fläckar under armarna och en tunn rad med svettpärlor på hans vackert rundade amorbåge. Den stannande kvar där och sakta började den röra sig runt, runt.
-Nu, svarade jag omedelbart.
-Nå, hur gammal har min lilla flicka blivit då? Ett stort blålila ollon, som var alldeles blankt av försats, pekade rakt upp och kuken la sig tillrätta mot den tjocka magen. Jag släppte ner mina byxor och klev ur dem. Pilla mellan dina små smala ben, innanför dina små vita trosor på din lilla skåra som du visste var det snuskigaste du kunde göra. Vi var ensammast i hela världen, det kändes som om tiden var på vår sida och allt det vi hade möjlighet att göra tillsammans var bara här och nu.
-Stänger du dörren, Lollo. Jag drog fingret upp och ner längst med fittöppningen i samma takt som han rörde sin hand. Skulle hans tjocka kuk få plats i Lollos lilla fitta?

Förtrollad, attraherad.Hennes händer i hans hår sände rysningar längs med den bara ryggen och han suckade in i hennes andedräkt och tryckte sig hårdare mot henne. Han ville inte bryta tystnaden mellan dem, var nyfiken på vad hennes första ord skulle bli om han inte sa något först. Hur hade han gjort det där? Vibrationerna spred sig upp i hennes allra heligaste och hon stönade till, högt, med ens nära orgasmens rand. De hade fortfarande inte rört vid varandra och spänningen var lika stor som den varit redan vid första låten de dansade ihop. Hela hennes kropp stelnade till när tungspetsen så nådde sitt mål. Helt plötsligt stod det klart för dom att sista beställningen gått ut för en kvart sen och det var dags för sista låten. Hans händer började röra sig över hennes kropp igen, hastigare och mer krävande. ”jag kan inte vänta mer” viskade han hest i hennes öra, varpå han tog ett nästan smärtsamt fast grepp om hennes höfter och vände henne om så att hon stod med ryggen mot honom.

Don't be the product, buy the product!

Schweinderl