Tumblelog by Soup.io
Newer posts are loading.
You are at the newest post.
Click here to check if anything new just came in.
edwinzhtp

Ja Egentligen Är Hon Inte Särskilt Förvånad.

Ni vet alla vad det är han har gjort sig skyldig till, han kom utan tillåtelse.Alla runt om mig höjde sina glas och njöt av vad jag i alla fall tror var en mer uppfriskande dryck än den jag fått.Det var ju trots allt ett flertal tjejer som hade sugit av mig genom åren, så varför skulle inte jag klara det?

– Min Härskarinna, sa jag med en bedjande blick åt hennes håll.Kvinnan hade två manliga slavar sittandes vid sina fötter.

– Ja min Härskarinna. Och så hade jag ju fått nöjet att klippa den stora gräsmattan på baksidan av huset ner mot sjön.

Jag skämdes så jag trodde jag skulle sjunka genom jorden.

När jag närmar mig baren ser jag min fru och Peter stå där och prata, jag pustar ut ända tills jag ser vart Peter har sin hand, han har handen under min frus korta kjol och smeker henne på musen. Frugan börjar fnittra, jag undrar vad so är så roligt, hon svarar att det är intressant att det är så mycket sperma i fittan så det rinner igenom trosorna!

Peter har nu tagit plats med sin stora kuk mellan frugans ben och trycker långsamt in den medan frugan vrider sig och nästan skriker att den är för stor för hennes bak. Vi ska just gå på tåget när jag ser att det rinner sperma längs benet på frugan så jag går raskt till grillen och hämtar servetter att torka med. Lakanet knyts loss och jag sätter mig upp, Peter tar nu mitt ansikte och trycker det mot frugans såsiga fitta, samtidigt som han beordrar mig att slicka rent, så vi kan fortsätta festa. Frugan har nu kommit tillbaka och jag frågar vad Peter sagt, hon svara undflyende att han tackade för i går, och undrade om jag ville ha någon efterrätt!! Frugan protesterade högljutt över att få en kuk av den kaliberns i analen samtidigt som hon hade en jätte kuk i fittan.

MötetVi stannar upp en sekund och våra blickar möts och eldarna i våra själar lyser i dem. Jag själv glider upp över dig, mina händer sakta utforskandes dina sidor, dina armar, dina lena ben, upp över dina bröst, bak i din nacke och slutligen upp i ditt silkeslena hår. Du känner hur det snart kommer glida in i dig och precis i ögonblicket det gör det låter jag ytterligare ett finger glida in i din fitta samtidigt som jag dyker ner på din klitta med min mun. Jag smeker dina ben upp mot din stjärt medans du lägger dina händer på mitt bröst. Det rycker i den vid din fuktiga vidröring och detta verkar ha en bra effekt på dig.

För några sekunder stelnar hon, Uppfattade Mikael vad det var för ord som lämnat hennes läppar?

Nu är det tid att väcka Mikael berätta att jag är med barn, vet att han kommer att förestå när det hänt.

Klockan är 5 på mogen den tidiga juli morgonen, temperaturen ut är redan runt 20 grader, natten har varit varm, hon har svettats ymnigt. Tankarna hade återvänt, hon var åter i tältet med Ingemars kuk sprutande djup i fittan, trosorna kändes fuktiga.
Blandar sig i samtalet, säjer till Ingemar kom igen.

Trots att det var tidig eftermiddag hade hon mot sina principer serverat vin, stämningen steg raskt, kanske hade hon varit för flitig med att fylla sitt glas, lätt berusad hade hon hört sig själv, fråga om dom inte kunde raka henne. Fittan pulserar, nej imploderar runt den sprutande uppsvullna, glashårda kuken. Ja egentligen är hon inte särskilt förvånad. När han drog sig ur kunde hon bara konstarter att det rann ur fittan, att det inte kom en flod ur henne.Nästan tvingar henne att särar på benen.

Don't be the product, buy the product!

Schweinderl